Ze is slim, ze is vrouwelijk, ze is lethaal en ze heeft een flink arsenaal aan wapens ter beschikking in haar eigen third person shooter. En het is geen Lara Croft. Haar naam is Kitty Hawk en het grootste verschil met Lara Croft is dat ze zich geblondeerd heeft. De ontwikkelaar achter het spel is het Duitse Similis, bekend van de futuristische racegame Beam Breakers en de Descent-clone Terracide.

Similis meldt trots op de officiƫle website van K. Hawk: Survival Instinct dat het spel gold gegaan is. Het betreft hier wel de Duitse versie, maar het betekent tevens dat er voor de Engelse versie enkel nog wat vertalingen gedaan hoeven te worden. De Duitse versie bevat alvast de stemmen van Jack Nicholson en Steve Buscemi, maar wel de stemmen die de Duiters horen als deze steracteurs zich op de Duitse TV vertonen. - Successful fusion of stealth and adventure gameplay in a full 3D environment

- Innovative 3D game engine with cutting-edge technologies

- Engaging plot full of surprising twists will keep you captivated to the dramatic end

- Hugely accessible 'pick up and play' gaming

- Unique player and NPC interaction

- Intuitive controls give you complete direction over Kitty's actions

- Wide variety of weapons to use. Echt bijzonder ziet K. Hawk: Survival Instinct er niet uit, maar wie weet valt het qua gameplay allemaal nog wel mee. Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar de mogelijkheden van de feature "Intuitive controls give you complete direction over Kitty's actions". Wie weet komt er binnenkort een demoversie zodat we het zelf kunnen proberen. Mocht je je nog wat verder in het spel willen verdiepen dan kan je hier terecht.