Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik het spel Michael Schumacher Racing World Kart 2002 onder ogen kreeg. In dit spel mochten we racen op de plaats waar Herr. Schumacher ooit begonnen is: achter het stuurwieltje van een Go-Kart.

Hoewel Schumacher buiten de titel van het spel in geen velden of wegen te bekennen was (en gelukkig maar, zullen sommigen denken), was het spel op zich niet onverdienstelijk. Het zal ook wel verkocht hebben, want in Duitsland wordt men momenteel op een heuse opvolger getrakteerd, Michael Schumacher Kart 2004 genaamd. De woorden Racing en World zijn uit de titel gegooid om te voorkomen dat je je stembanden verbruikt met het uitspreken van de titel van het spel.

Hoewel Duitse Meneer Kart 2004 voorlopig nog niet in Nederland zal verschijnen, heeft men al wel een Duitstalige demo beschikbaar gesteld zodat je zelf je rijvaardigheid kan testen. Wie weet groei je ooit zelf ook uit tot de nieuwe Michael Schumacher. De demo weegt nog geen 50 MB en is hier te downloaden.