Het is een tijdje stil geweest rond IO Interactive's 'Hitman' serie, maar nadat enkele weken geleden de officiele website van het derde deel 'Hitman: Contracts ' is gelanceerd zijn nu eindeljk de eerste screenshots op het internet terecht gekomen.

Het betreft een drietal scans van screenshots afkomstig uit de Britse editie van het officiele PS2 magazine.De drie screenshots laten een duistere sfeer zien, grafisch ziet het er net weer beter uit dan zijn voorganger. Helaas zijn de ingescande plaatjes niet van hoge kwaliteit, al volgen er waarschijnlijk snel high-res plaatjes en scans. The screenshots of 47 'working' inside a nightclub have a distinct dark, gritty look to them, as could be expected from the way 'Contracts' was described in the latest Eidos press release.

The article also mentions that 'Hitman Contracts' will be focussing on 'mission specific, non-traditional weapons, including suffocation-friendly pillows and plastig bags'. De release van Hitman: Contracts staat geplanned voor het April 2004, en het is dus op zijn minst opmerkelijk te noemen dat er nog steeds zo weinig over de game bekend gemaakt is . Bekijk de overige twee screenshots bij HitmanForum.com

Met dank aan Stephan voor het melden van dit nieuws.