Nieuws
GTA Online

Dubbele beloningen en kortingen in GTA Online

Gratis T-shirt voor iedereen

Geschreven door Jari Klapwijk op
Spelers van GTA Online krijgen deze week diverse kortingen. Daarnaast leveren verschillende missies hogere beloningen op dan normaal.

GTA Online-spelers krijgen vijftig procent extra GTA$ en RP voor het voltooien van Gunrunning Sell-missie. Mobile Operations-missies en Top Fun leveren dubbele beloningen op en voor de Bunker-series gelden tot 13 december zelfs driedubbele beloningen. Alle LS Car Meet-races leveren dubbele Car Meet Rep op.

Alle spelers ontvangen deze week het Manor PRBG T-shirt. Racers die van 2 tot 13 december in de top 5 van twaalf verschillende Pursuit- en/of Street Races eindigen, krijgen een gratis Emperor Vectre om op te knappen en te bewerken. Op de LS Car Meet’s Test Track staat een Karin Sultan Classic Klaar voor een testrondje.

Spelers die hun geluk beproeven in het casino maken deze week bij het Rad van Fortuin kans op de Mammoth Squaddie. Bunker vastgoed is veertig procent goedkoper via Maze Bank Foreclosures, net als hun Upgrades, Renovaties en Modificaties. Hetzelfde geldt voor het Mobile Operations Center en alle upgrades van het MOC. LS Car Meet Merchandise is te scoren met dertig procent korting.

De volgende voertuigen zijn een week lang met korting verkrijgbaar:

  • Ocelot Jugular - 35% korting
  • Maibatsu Penumbra FF - 35% korting
  • Pegassi Tempesta - 35% korting
  • JoBuilt P-996 LAZER – 30% korting

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming krijgen GTA$100.000 voor het inloggen. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 december Een uitgebreide blik op Dynasty Warriors 9 Empires
0

Reacties op: Dubbele beloningen en kortingen in GTA Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.