Dronken David Jaffe in een openhartig interview | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

En deze openhartigheid heeft waarschijnlijk veel te maken met de grote hoeveelheden alcohol die de bedenker van God of War voor het interview tot zich heeft genomen. Toch maakt deze altijd amusante ontwikkelaar een aantal rake statements.

Zo zegt hij nog maar net bezig is met het concept voor God of War 3. Dit betekent niet eens dat de ontwikkeling van de game  begonnen is, maar dat hij is begonnen met het bedenken van ideeën voor het derde deel in de reeks. Sony moet zelfs nog toestemming geven voordat ook maar kan worden begonnen met de ontwikkeling van de game.

Ook geeft de altijd spraakzame Jaffe toe dat hij zijn geannuleerde game voor de PSP "vern*kt" heeft. Volgens hem is hij maar een b-level designer zonder arrogantie. Hij geeft zelfs toe dat de besturing van God of War niet zo goed is als die van Devil May Cry. Dit is waarschijnlijk een knipoog naar het commentaar van veel die-hard DMC fans op verschillende gameforums.

Och, en als je niet geïntere eerd bent in God of War 3, dan is het nog de moeite waard om dit interview te bekijken. De f*cks vliegen je om de oren en de manier waarop Jaffe de PR man van Sony volkomen afzeikt is al helemaal hilarisch. Een zuipende en scheldende gameontwikkelaar. You gotta love it. Check het interview
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou