Vanaf het moment dat de game automatisch geüpdatet wordt door Steam, verdwijnt de noodzaak voor spelers om een verbinding met de servers van Ubisoft te maken iedere keer dat zij de game opstarten. Daarnaast worden alle savegames van de servers overgezet naar hun PC. Ubisoft besloot tot het verwijderen van de DRM over te gaan, nadat er verwarring ontstond over welke beveilingsmaatregelen de uitgever precies had getroffen.