Driveclub VR krijgt leeftijdskeuring van ESRB | Gamer.nl

Driveclub VR krijgt leeftijdskeuring van ESRB | Gamer.nl

Driveclub VR, de PlayStation VR-versie van Driveclub, heeft een leeftijdskeuring gekregen op de website van de Entertainment Software Rating Board. Dit betekent mogelijk dat de vr-game binnenkort wordt uitgegeven. 

De game heeft de cla ificatie ‘E’ voor ‘Everyone’ gekregen. Deze cla ificatie is ingediend door Sony Interactive Entertainment. Op de site wordt de game omschreven als “een race simulatiegame waarin spelers diverse auto’s kunnen besturen in locaties uit de echte wereld.” De omschrijving geeft daarnaast aan dat spelers naast traditionele races ook time trials en drift-uitdagingen kunnen spelen.

Driveclub VR werd aangekondigd tijdens Paris Games Week in 2015, waar een demo te spelen was. Veel meer informatie over de titel is op dit moment niet bekend. 

De ontwikkelaar van Driveclub, Evolution Studios, sloot in maar van dit jaar haar deuren. De studio die eerst onder Sony veel werd vervolgens overgenomen door Codemasters, wie bekend staat om de ontwikkeling van titels uit de Dirt- en Grid-series. De rechten voor Driveclub blijven wel bij Sony. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou