Nieuws

Driveclub VR krijgt leeftijdskeuring van ESRB

Mogelijk indicatie voor aankomende lancering

Geschreven door Aida . op

Driveclub VR, de PlayStation VR-versie van Driveclub, heeft een leeftijdskeuring gekregen op de website van de Entertainment Software Rating Board. Dit betekent mogelijk dat de vr-game binnenkort wordt uitgegeven. 

De game heeft de classificatie ‘E’ voor ‘Everyone’ gekregen. Deze classificatie is ingediend door Sony Interactive Entertainment. Op de site wordt de game omschreven als “een race simulatiegame waarin spelers diverse auto’s kunnen besturen in locaties uit de echte wereld.” De omschrijving geeft daarnaast aan dat spelers naast traditionele races ook time trials en drift-uitdagingen kunnen spelen.

Driveclub VR werd aangekondigd tijdens Paris Games Week in 2015, waar een demo te spelen was. Veel meer informatie over de titel is op dit moment niet bekend. 

De ontwikkelaar van Driveclub, Evolution Studios, sloot in maar van dit jaar haar deuren. De studio die eerst onder Sony veel werd vervolgens overgenomen door Codemasters, wie bekend staat om de ontwikkeling van titels uit de Dirt- en Grid-series. De rechten voor Driveclub blijven wel bij Sony. 

Bron: ESRB

Dit artikel delen:

Lees meer

Terugblik: E3 2011 in videovorm Mirror's Edge Catalyst (hands-on)
0

Reacties op: Driveclub VR krijgt leeftijdskeuring van ESRB

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.