Driveclub-spelers ontvangen gratis dlc ter compensatie | Gamer.nl

Driveclub-spelers ontvangen gratis dlc ter compensatie | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Driveclub's servers werken sinds de lancering op 8 oktober niet of nauwelijks, waardoor het voor spelers moeilijk is om online tegen elkaar te racen. Ontwikkelaar Evolution Studios hoopt het leed met de gratis dlc te verzachten.

De Ignition Expansion Pack en Photo-Finish Tour Pack en twee extra gratis pakketten verschijnen op 26 november en bevatten in totaal vijf nieuwe auto's, 22 nieuwe tourevenementen en tien nieuwe Trophies. Mensen die betaald hebben voor een seizoenspas om alle dlc te ontvangen die tot en met juli 2015 uitkomt, ontvangen na die maand extra dlc zodat ze waar voor hun geld krijgen.

Evolution Studios laat weten te werken aan de serverproblemen en komt op 18 november ook met een gratis update voor de game. Hiermee wordt een fotomodus toegevoegd, worden diverse bugs opgelost en wordt er gesleuteld aan de balans van de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou