DriveClub krijgt vandaag patch tegen serverproblemen | Gamer.nl

DriveClub krijgt vandaag patch tegen serverproblemen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Momenteel ondervinden veel spelers nog lange wachttijden voordat zij aan een multiplayerse ie kunnen beginnen. Wie eenmaal toegang heeft gekregen, kan daarna over het algemeen gewoon online blijven spelen. De update van vandaag is vooral bedoeld om de wachttijden sterk verminderen, doordat de de serverdruk wordt verlicht.

Daarnaast worden bugs verholpen, zoals een fout die ervoor zorgt dat Events uit het overzicht verdwijnen en dat doeltijden en/of scores verkeerd worden weergegeven in Time Trial en Drift Events.

Evolution Studios gaf eerder al aan dat spelers met serverproblemen mogelijk hiervoor gecompenseerd worden. De ontwikkelaar heeft nog geen nieuwe aankondigingen gedaan omtrent de uitgestelde, gratis PlayStation Plus-versie van Driveclub. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou