Driveclub krijgt maandelijks gratis extra content | Gamer.nl

Driveclub krijgt maandelijks gratis extra content | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Van oktober dit jaar tot juni volgend jaar krijgen spelers maandelijks een gratis nieuwe auto. Daarnaast worden er van oktober tot februari nieuwe parkoersen geleverd. Significante updates, waaronder een weersysteem en de photomodus, worden ook gratis ter download aangeboden. 

Voor 24,99 euro kan men een Season Pa voor Driveclub kopen. Daarmee ontvangt men verschillende pakketten met nieuwe wagens en nieuwe uitbreidingen voor de campagne van de game. Season Pa -houders krijgen een volledig jaar nieuwe content. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou