Driedubbele beloningen en Halloween-activiteiten in GTA Online

Driedubbele beloningen en Halloween-activiteiten in GTA Online

Halloween is nog steeds in volle gang in GTA Online. Dat wordt gevierd met flinke beloningen en kortingen.

De hele Halloween Bunker Series levert deze week driedubbele beloningen op. Bovendien kunnen spelers tot 3 november nog dubbele GTA$ en RP verdienen met alle Halloween-activiteiten, zoals Come Out to Play, Condemned en Alien Survivals. Hetzelfde geldt voor Business Battles. Tot die datum is de Camhedz nog te koop. Het winnen van het Event Cargo levert het Orange Skull Emissive Mask en Street Crimes Red Gangs Tee op.

Spelers kunnen de Shark Camo Livery voor de Pegassi Toreador. Snelheidsduivels en LS Car Meet-leden die er vier dagen op rij in slagen eerste of tweede te worden in de Street Race Series, verdienen de sleutels van de Obey Tailgater S als beloning. Op de Test Track kunnen spelers een testrondje maken in de Ocelot Pariah, de Pfister Comet S2 en de Emperor Vectre. In het casino is de Albany Lurcher de hoofdprijs.

Deze week is er veertig procent korting op alle Arcade locaties, upgrades en modificaties. GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, krijgen GTA$ 100.000. Daarnaast krijgen zij exclusieve kortingen.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Hurr durr Rockstar is lui en incompetent, maar baseer dit allemaal op mijn gegronde redenen en mijn kritiek is daarom dus ook terecht en mag ik dit onder elk artikel over Rockstar posten. Man, als je Rockstar met een ander bedrijf vergelijkt, poeh, ik noem er maar eentje willekeurig, Ubisoft. Nou dan kunnen ze nog wel wat leren hoor"

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 ik denk dat hij het artikel bedoeld van gisteren over halloween in RDO gamer(Punt)nl/artikelen/nieuws/halloween-in-red-dead-online-2/

0
test

@Kitsunebi LOL! Spot on! Ik zeik bijna in m'n broek. Wat een treurig ventje is het ook.

0

Aanbevolen voor jou