Nieuws
Star Wars Bounty Hunter

Drie Star Wars PS2-games nu verkrijgbaar op PS4

Games werden eerder meegeleverd met Battlefront PS4-bundel

Geschreven door Lucas May op

Drie Star Wars-titels voor de PlayStation 2 zijn nu beschikbaar voor PlayStation 4. Het gaat om de games Bounty Hunter, Jedi Starfighter en Racer Revenge.

Elke game heeft een prijs van 9,99 euro. Eigenaars van de originele PlayStation 2-versies moeten de games opnieuw kopen. Technisch gezien presteren de games iets beter dan hun originele tegenhangers.

De Star Wars-games werden eerder meegeleverd in de Star Wars Battlefront PlayStation 4-bundel. Super Star Wars, oorspronkelijk uitgekomen voor Super Nintendo, was ook inbegrepen in de bundel. Deze titel is eind vorig jaar al via de PlayStation Store uitgekomen.

Bron: PlayStation Store

Dit artikel delen:

Lees meer

Burgemeester Londen kondigt Games London aan Multiplayerbeelden Homeworld: Deserts of Kharak vrijgegeven
33

Reacties op: Drie Star Wars PS2-games nu verkrijgbaar op PS4

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  AGxKiiNG

  • 19 januari 2016 13:57
  Iemand enig idee of Racer Revenge ook naar de Xbox One komt? Ben vroeger echt verslaafd geweest aan die game!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowX

  • 19 januari 2016 14:27
  10 euro LOL, maar het zal ongetwijfeld goed gepraat worden :D.

  Alle 3 de titels zijn 14 jaar oud, en alle 3 zijn in 2015 opnieuw uitgebracht op de PS3 dus mensen die het spel nogmaals willen hebben op de PS4 betalen dus voor de 3e keer.

  Dat een game opnieuw uitkomt na zoveel jaar heb ik best respect voor want er zitten ongetwijfeld top games tussen die men graag opnieuw speelt maar 10 euro naah belachelijk, daarnaast hoort het gratis te zijn voor de mensen die ze al op de PS3 hebben gekocht (let op MIJN MENING).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ultraspaz

  • 19 januari 2016 15:07
  @ShadowX

  Ze zijn helemaal nooit op de PS3 uitgebracht, en super starwars is van november 2015
  (ook alleen voor de ps4) dus geen idee waar jij over aan het ijlen bent.

  We hebben hier een historische nintendo SNES titel (November 1, 1992) speelbaar op de ps4. en 3 opgepoetste ps2 titels in hires met opgepoetste graphics en een trophy systeem.

  Vind je dat leuk, dan koop je ze lekker., zo niet, dan niet.

  Wil je er als een zielepoot over door blijven zeiken, be my guest. Games kosten geld. En geld moet rollen. Wat is 10 euro nou ?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  oropher

  • 19 januari 2016 15:13
  @ultraspaz
  "games kosten geld en geld moet rollen" echt weer zo'n opmerking van iemand die onder de steen van de multinationals slaapt. Games hoeven vaak lang niet zo duur te zijn als ze zijn, en meer geld komt alleen maar voort uit arrogante luie managers die hun salaris willen verdubbelen. Dus denk eerst eens na voordat je met je ondoordachte oneliners komt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ultraspaz

  • 19 januari 2016 15:22
  @oropher

  really?

  Ik heb net 110 euro betaald voor een Gunstar Heroes cartridge voor mijn megadrive, wat nog een redelijk koopje is.. voor een 25 jaar oude game.

  Als je echt de "rijke mulitinational"-game met me wilt spelen, dan kun je beter maar uit de huidige maatschappij stappen met je hypocriete opmerking, en in een plaggehutje op de heide gaan wonen zonder stroom of water, terwijl je met je flinstones auto op stenen wielen door het zand ploegt. , want alle bovenstaande zaken worden gerunned door arrogante luie managers die hun salaris willen verdubbelen.. of had je daar nog niet aan gedacht ?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  oropher

  • 19 januari 2016 15:56
  @ultraspaz
  Klinkt nog redelijk aantrekkelijk je suggestie, iigv niet iets waar ik per definitie nee op zeg.
  Er zijn veel AA-titels van tegenwoordig die ik liever speel dan de ouderwetse pure trial and error games. Dat wil nog niet zeggen dat ik het eens ben met de manier waarop deze op de markt worden gebracht.
  Witcher is een uitstekend voorbeeld van hoe het ook kan. Er is dan wel ook veel geld in de marketing gestoken, maar de prijs voor wat je krijgt is zeer respectabel.
  Ik zou eerder zeggen dat de industrie meer moet worden gecontroleerd door overheidsinstanties en vergelijkbaar, waarmee absurde winstmarges die het gevolg zijn van absurde prijzen niet meer getolereerd worden. Gegarandeerd dat er dan als vanzelf meer wordt gewerkt aan kwaliteit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ultraspaz

  • 19 januari 2016 16:26
  @oropher

  Kun je begrijpen dat ik het redelijk paradoxaal vind als je zegt dat de industrie veel strakker gecontroleerd moet worden en winstmarges verkleind moeten worden, door een overheid die zelf niets anders doet dan het controleren en kleinhouden met absurde belastingen ???

  Ik zou het nog vele malen extremer kunnen maken door b.v te stellen, als het allemaal zo slecht gesteld is met multinationals en de overheid en hoe deze markt gerunned wordt, waarom je uberhaupt 60 euro aan the witcher zou uitgeven, terwijl je van dat geld een kind in afrika kon redden.

  Maar goed, deze maatschappelijke discussie lijkt mij niet hier op zijn plek op een game-site.


  Het feit blijft dat niemand mij verplicht dit te kopen. En als ik het wil kopen , dan wens ik niet als slaaf van de multinationals genoemd te worden, omdat ik toevallig 10 euro uitgeef aan een star wars game, die ik ook al origineel bezit op mijn Snes of ps2.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  oropher

  • 19 januari 2016 18:33
  @ultraspaz
  Inderdaad paradoxaal, want dat betekent schijnbaar tegengesteld. Helaas hebben juist die belastingen een belangrijke functie bij het onder andere niet te rijk laten worden van bepaalde mensen. Om maar niet te spreken over de complete infrastructuur, defensie, politie, brandweer, recht op behandeling in ziekenhuizen, woningmarkt en ikzelf. (want ik heb een uitkering)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Grohe

  • 19 januari 2016 18:50
  @oropher,

  lol je suggesties dat industrie meer gecontroleerd moet worden mbt de vraagprijzen die zij hanteren is echt complete poep. Dan krijg je een semi- communistische heilstaat alla Venezuela. Dat land is compleet ingestort omdat extreem- links ook alles wou controleren. Met als gevolg dat bedrijven vluchten.

  Wel met je eens wat betrf. belastingen. Hoe boos ik ook kan worden van mensen die misbruik maken van uitkeringen (weet niet hoeveel dat er zijn), dat is nog altijd beter dan dat die parasieten aan het roven gaan bij de mensen thuis. En sommige zijn ook daadwerkelijk minder bedeeld qua gezondheid dus hebben we ook een verantwoordelijkheid voor.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  oropher

  • 20 januari 2016 10:16
  @Grohe
  Daarom moet ook de hele wereld onder één politieke noemer vallen. Bovendien kan dan voor eens en altijd het blanke ras het alleenrecht op bestaan claimen.
  Ik weet het, zinloze utopie.
  Misbruik van uitkeringen maken is het geval wanneer iemand claimt werkeloos te zijn en dat niet is. Oké, er zijn enkele mensen die gewoon weigeren te werken maar de meeste mensen met een uitkering dragen gewoon graag iets bij, zo ook ikzelf. Dat kan bijvoorbeeld ook met vrijwilligerswerk waarvan het nut en de waarde vaak onderschat wordt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  unipro81

  • 20 januari 2016 12:17
  @oropher

  Wat een raar wereldbeeld heb jij. Belastingen bestaan om mensen niet rijk te laten worden? Belastingen bestaan om een maatschappij te onderhouden, zoals wij dat graag zien. Die belastingen zijn progressief, zodat de rijken verhoudingsgewijs meer van die last dragen dan de minder rijken. Dat heeft niets te maken met het wel of niet gunnen van rijkdom.

  Daarnaast is het (helemaal als werkloze (mijn mening)), makkelijk afgeven op "arrogante en luie managers". Ik kan mij vergissen hoor, maar een manager die weet ik veel hoeveel uur in de week werkt is in de regel denk ik minder lui dan iemand met een uitkering (just saying…). Games zijn al jaren lang 'duur'. In het gulden tijdperk betaalde je ook al gerust 120 gulden voor de nieuwste games. Trek die vergelijking door, hou rekening met het feit dat de euro ongelooflijk gedevalueerd is (gulden=euro zou je vaak kunnen zeggen) en dan valt het eigenlijk allemaal best wel mee.

  Kijk, als we het nu over primaire levensbehoeften hebben, hey…geen probleem man, dan spring ik met je mee op de bres! Daar moeten we als zorgstaat gewoon aan voldoen, maar als het om een luxegoed als games gaat? Hey man, dan moet je maar werken. Zo simpel is het (in een kapitalistische staat). Ik werk graag, veel en hard….en dan verdien ik mijn consoles, mijn games, mijn gadgets en mijn uitjes. Daar werk ik voor namelijk (zo ook die luie arrogante manager). Van al die mensen die (wel) werken wordt onder andere jouw uitkering betaald (om vrijwilligerswerk mee te doen?).

  Ik kan weinig sympatie opbrengen voor mensen die niet werken maar wel met het vingertje wijzen naar mensen die dat wel doen en geld verdienen met een luxegoed, welke de niet werkende vervolgens niet kan betalen.

  Ik zou als ik jou was gewoon een enkeltje Rusland kopen. Het communistische stelsel lijkt namelijk veel meer op de wereld zoals jij hem graag ziet. In Rusland ook nog inclusief je blanke superioriteit.

  En nu niet gaan huilen dat ik mensen met een uitkering niet mag bashen, het is gewoon een kwestie van "wie kaatst…" En dan maar namens de "luie en arrogante managers" waar ik me meer mee verbonden voel dan mensen die hun hand op houden en vervolgens klagen dat het niet genoeg is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowX

  • 19 januari 2016 17:28
  @ultraspaz

  Volgens Wiki zijn ze verleden jaar uitgebracht op de PS3.

  Als Wiki het fout heeft tja dan kan je het moeilijk op mij verwijten, ik ben niet aan het ijlen ik heb info verworven en als die niet klopt is dat niet mijn fout.

  Wat betreft zielepoot die opmerking maak je maar tegen je vader.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ultraspaz

  • 19 januari 2016 17:42
  @ShadowX

  excuses, bounty hunter en racer revenge zijn idd al eerder op de ps3 uitgekomen in de classic lijn, niet dat het wegneemt dat je gewoon moet betalen als je ze zou willen spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowX

  • 19 januari 2016 18:46
  @ultraspaz

  Excuus aanvaard en met alle respect er was geen reden voor zielepoot zowel van jou als mijn kant :D.

  Ik heb in me post ook aangegeven dat ik best bereid ben te betalen voor remakes, remaster of her uitgaves alleen vind ik 10 euro te veel voor een game van 15 jaar oud, daarnaast horen mensen die deze games al eerder gekocht hebben op de PS3 de game of gratis te krijgen of voor een gereduceerd bedrag krijgen want zo moeilijk is het niet dat ze kunnen zien of je het spel al een keer digitaal op de PS3 hebt gekocht.

  Dit is gewoon snel en makkelijk cashen en vind ik een sneer naar de fans van de Playstation toe.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ultraspaz

  • 19 januari 2016 19:33
  @ShadowX

  Je moet het in perspectief zien, voor Super Star Wars op de snes betaal je vandaag de dag makkelijk 15-20 euro voor, 30-50 euro als hij CIB is (complete in box) , dan valt 10 euro nog mee imho. De mensen die deze games maken of aan werken, (ook al zijn het technisch ports met extra's) doen het ook niet gratis.

  En nu speel ik een friggin Nintendo game op mijn PS4 , hoe koel is dat :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • RIO21

  • 19 januari 2016 20:54
  @ultraspaz dat is cool nu ff xbox one : banjo kazooie en banjo tooie toch wel betere nintendo games dan wtf jij nu noemt

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  coola

  • 19 januari 2016 21:00
  @RIO21

  Dat zijn ook maar enkel meningen. Het zijn in principe goeie games maar ik heb toch echt veel liever super Star Wars dan banjo kazooie. Want ik zelf vind banjo kazooie echt niks aan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • RIO21

  • 19 januari 2016 21:39
  @coola

  Dat is jou mening, voor mij is dat een titel waar ik mee ben opgegroeid zelfde geld voor DK mario en zelda, de rede dat ik deze reactie plaatste is omdat hij net doet alsof het heel wat is om een nintendo game op een ander platform te spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  unipro81

  • 20 januari 2016 12:20
  @RIO21 De reden dat je hem plaatst is omdat je altijd op zoek bent naar de 'flame-war' Xbox vs. Sony. Niets meer en niets minder.

  Wat niet wegneemt dat je inhoudelijk gelijk hebt (dat het betere games zijn), maar het was een totaal niet relevante opmerking.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • RIO21

  • 20 januari 2016 14:32
  @unipro81

  Klopt, niet zo zeer de xbox-ps war maar gewoon eem feit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.