De Premium Edition is alleen digitaal beschikbaar. In deze editie zit een dlc-pakket The Kombat Pack dat toegang geeft tot vier personages: klassieke Mortal Kombat X-vechters en gastpersonages. De dlc kost los 29,99 euro. Deze Premium Edition komt uit op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. Op pc en last-gen consoles is de adviesprijs 80 euro, op PlayStation 4 en Xbox One 100 euro.

De Kollektor's Edition bevat naast The Kombat Pack ook een 28 cm hoog beeldje van Scorpion. Verder zit de game in een stalen doosje en bevat de editie Volume 1 van Mortal Kombat X-strip Blood Ties. Ook krijgen spelers in-game een gouden Scorpion-skin. De Kollector's Edition is alleen beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Buiten de Kollektor's Edition komt er ook een Kollector's Edition by Coarse voor. Hierin is het Scorpion-beeldje vormgegeven door Duitse designgroep Coarse met een certificaat van authenticiteit. Daarnaast bevat deze editie dezelfde content als de Kollector's Edition. De adviesprijs van beide Kollector's Editions is 119,99 euro.

Mortal Kombat X komt 14 april uit op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.