Drie servers van Warhammer Online worden gesloten | Gamer.nl

Drie servers van Warhammer Online worden gesloten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Mythic biedt spelers van Iron Rock en Volkmar vanaf vandaag de mogelijkheid om gratis te verhuizen naar Gofang. Spelers van Carroburg kunnen gratis naar Drakenwald. Spelers die de overstap nog niet wensen te maken, kunnen nog drie weken op de te sluiten servers spelen. Daarna moeten ze verhuizen naar de aangewezen servers, of tegen betaling naar een andere server.

"De game-ervaring van onze bezoekers is iets waar we erg veel waarde aan hechten", schrijft Mythics James Nichols op de website van Warhammer Online. "We maken deze veranderingen niet zomaar. Er zijn veel berekeningen en analyses die samenvallen met zo'n besli ing. Wij vinden dat deze veranderingen noodzakelijk zijn voor de server om te zorgen voor de beste Realm-versus-Realm-ervaring die er is."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou