Global Distrubution zal op 24 april drie games van de Russische uitgever 1C Publishing in Nederland op de markt brengen. Het gaat hier om de games 7.62 High Calibre, 4x4: Hummer en The Tomorrow War, die stuk voor stuk alleen voor de PC zullen verschijnen.

Tussen de games van 1C Publishing bevinden zich soms ware pareltjes, zoals het vorig jaar verschenen King's Bounty, maar ook veel games van mindere kwaliteit. Tot welke categorie de zojuist genoemde games behoren weten we binnenkort.

7.62 High Calibre Deze turn-based strategiegame, het vervolg op Brigade E5, speelt zich af in een klein land in Zuid-Amerika. Je bestuurt een groep huurlingen en moet niet alleen rekening houden met je vijand, maar ook met de politieke situatie en de confrontaties tussen rebellen en de overheid. Het verhaal is non-lineair en kent meerdere eindes, afhankelijk van de keuzes die je maakt.

4x4: Hummer

De zogeheten boosdoener van de milieucrisis en massaal in de verkoop door de kredietcrisis: de Hummer. Gelukkig kost de virtuele versie niet meer stroom dan de doorsnee game. Naast Hummers kun je in deze off-road racegame ook met andere SUV's van fabrikant General Motors rondrijden. Ook kun je het vermogen van de wagens uitvoerig testen door in speciale uitdagingen tegen steile hellingen op te rijden.

The Tomorrow War

Een space-simulator waarin je zelf de mate van realisme kunt bepalen. Speel het als een echte simulator, of als een arcadegame. Je kunt verschillende soorten schepen besturen, waaronder gevechts- en transportschepen, en een uitgebreid universum verkennen waarin je vele NPC's zult ontmoeten. Gebaseerd op het werk van de Russische schrijver Alexander Rorich.