Drie Phoenix Wright: Ace Attorney-titels komen naar WiiWare | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste titel uit de reeks, Phoenix Wright: Ace Attorney, zal op 15 december via WiiWare verschijnen in Japan voor 900 Wii-punten (ongeveer 9 euro). Op 26 januari moet Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice for All verschijnen, op 23 februari gevolgd door Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations. Beide titels kosten 1200 Wii-punten (ongeveer 12 euro) per stuk.

Op 16 maart verschijnt de vijfde episode uit de eerste Phoenix Wright, waarin het Ema Skye personage geïntroduceerd werd, voor 300 Wii-punten (ongeveer 3 euro).

Europa

Hoewel de Wii-overzettingen alleen nog voor Japan zijn bevestigd, is het aannemelijk dat deze ook naar Europa komen. Eind oktober werd er namelijk een keuringsverzoek voor een Wii-versie van Phoenix Wright: Ace Attorney ingediend bij de USK, dat in Duitsland spellen voorziet van een leeftijdskeurmerk.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou