Drie pakketten DLC voor Dragon Age: Origins bij lancering | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"The Stone Prisoner", de eerste van de twee gratis pakketten, introduceert een steenachtig personage dat vanaf het begin aan je eigen groep kan worden toegevoegd, wat van invloed kan zijn op het verloop van het verhaal.

Het tweede gratis pakket, genaamd "Blood Armor", geeft de speler de mogelijkheid om met hun pantser zwaarden en projectielen van vijanden af te weren. Als extra bonus kan deze uitrusting ook gedragen worden in Ma Effect 2.

The Warden's Keep

Het DLC-pakket waar wel betaald voor moet worden staat bekend onder de naam "The Warden's Keep" en draait om een nieuwe mi ie, die zich afspeelt in een kerker. In de quest gaat de speler de strijd aan met bovennatuurlijke krachtenin een eeuwenoud fort dat ooit gebruikt is door de Grey Wardens. Daarnaast worden zes vaardigheden, een aantal items en een handelsplaats aan het spel toegevoegd.

Aan The Warden's Keep voor de Xbox 360-versie komt een prijskaartje van 560 Microsoft-punten (zo'n 6euro) te hangen. De prijs voor de PS3 enPC-versie van de DLC is nog niet bekendgemaakt. Consumenten die de Deluxe Digital Edition van het spel aanschaffen krijgen The Warden's Keep gratis.

Dragon Age: Origins verschijnt op 5 november voor de Xbox 360 en de PC. De PlayStation 3-versie ligt vanaf 19 november in de winkel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou