Drie nieuwe screenshots van Psychonauts 2 uitgegeven

Drie nieuwe screenshots van Psychonauts 2 uitgegeven

Double Fine heeft drie nieuwe screenshots van Psychonauts 2 uitgegeven.

Dat deed het bedrijf gisteravond op Twitter, nadat fans wazige screenshots uit een video van de game hadden genomen. Double Fine grapte dat als fans behoefte hadden aan beelden in een hoge resolutie, ze het alleen maar hadden hoeven vragen. Vervolgens werden de screenshots gepost. In de kleurrijke screenshots is onder andere Raz in het hoofdkwartier van de Psychonauts te zien. 

Psychonauts 2 is het vervolg op de eerste cultgame en de in 2017 verschenen vr-game Psychonauts in the Rhombus of Ruin. Hoofdpersonage Raz en zijn vrienden probeerde daarin de baas van de Psychonauts, Truman Zanotto, te redden. De games staan bekend om diens solide platformgameplay, humor en bij wijlen haast psychedelische graphics en leveldesign. Psychonauts 2 moet ergens dit jaar verschijnen op PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X en S, Game Pass en pc.

Psychonauts 2
Psychonauts 2
Psychonauts 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Godbomme voor de graphics hoeven we deze niet te spelen

0
test

@Roy36NL het is geen ratched and clank maar is niet zo verkeerd. Het is een game gemaakt voor de vorige generatie en multiplat dus wat verwacht je dan en het is groot deels gewoon een indie game.

0

@hulstpower hoeft voor mij niet gelijk Ratchet and clank te zijn, maar dit ziet er wel heel erg ongeïnspireerd uit.

0
test

@Roy36NL Psychonauts speel je toch niet voor de hoogstaande graphics? Come on; het is double fine. Dat zijn games die je over het algemeen speelt voor de eigenaardige weirde fun.

0

@kleinekoosjer die fun is me dan ontgaan sorry

0
test

Raz vind ik echt zo oninteressant eruit zien. Komt deze op de gamepass?? want dan probeer ik het wel uiteraard maar anders mogen ze de game houden.

0
test

@Aces-82 day one gamepass trouwens want studio is nu van Microsoft.

0

Aanbevolen voor jou