Drie nieuwe NES-titels komen naar Nintendo Switch Online

Drie nieuwe NES-titels komen naar Nintendo Switch Online

De klassieke NES-titels Super Mario Bros: The Lost Levels, Punch Out!! Featuring Mr. Dream en Star Soldier komen naar Nintendo Switch Online. De spellen zijn al vanaf volgende week beschikbaar op de dienst van Nintendo.

In september vorig jaar werd Nintendo Switch Online gelanceerd. Bezitters van een Nintendo Switch kunnen een maandelijks of jaarlijks abonnement nemen op de dienst van Nintendo om online te kunnen spelen op de console, gebruik te kunnen maken van de cloud-opslag, verbinding te kunnen maken met de mobiele applicatie van de dienst en om toegang te krijgen tot een digitale bibliotheek van NES-games.

Nintendo heeft nu aangekondigd dat de titels Super Mario Bros: The Lost Levels, Punch Out!! Featuring Mr. Dream en Star Soldier naar Nintendo Switch Online komen. De spellen zijn beschikbaar vanaf 10 april en brengen het totaal aantal games op de dienst naar 38. In februari werden eerder de klassieke NES-titels Super Mario Bros. 2 en Kirby's Adventure toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

Super Mario Bros: The Lost Levels werd oorspronkelijk alleen in Japan uitgebracht en is het vervolg op de originele Super Mario Bros-game. Het spel staat erom bekend een stuk moeilijker te zijn dan zijn voorganger. Punch Out!! Featuring Mr. Dream is een opnieuw uitgebrachte versie van de originele Punch Out!! en vervangt het gevecht met Mike Tyson door een gevecht met Mr. Dream. In het spel wordt gespeeld als Little Mac, die de rangen van de bokswereld moet bestijgen. Tot slot wordt het verticale ruimteschietspel Star Soldier toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

Vorige week werd bekendgemaakt dat leden van Twitch Prime een gratis jaarabonnement krijgen op Nintendo Switch Online. Leden krijgen in eerste instantie alleen drie maanden gratis toegang tot de dienst van Nintendo, maar ontvangen de andere negen maanden als ze na zestig dagen nog steeds lid zijn van Twitch Prime.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Met alle respect maar dit is echt beschamend, niet dat de games slecht zijn , maar om nou games uit 1987 bij je online service in 2019 te doen is echt waar voor je geld. (not)

0
test

@casualkiller het staat in verhouding tot wat je er voor betaald, daarbij was dit duidelijk door Nintendo gecommuniceerd voor release dus snap je punt niet.

0

@Jumpman dat deze games gewoon los verkrijgbaar zouden moeten zijn voor de VirtualConsole (die nog steeds niet bestaat zoals op de wii/wii-u) En je op zijn minst 1 goeie switch game zouden moeten geven. Maar thats just me i guess

0
test

@casualkiller Dat is het hele concept toch?

0

Ik hoop zelf meer op SNES games binnenkort........

0

@glazius Nintendo heeft aangegeven dat ze niet oneindig NES games blijven uitgeven. Lijkt me dat we daarna SNES krijgen.

0

Aanbevolen voor jou