aangekondigd die in 2010 op de markt moeten komen: Clash of the Titans, Majin: The Fallen Realm en een nog naamloos project van ontwikkelaar Ninja Theory.

Clash of the Titans wordt ontwikkeld door Game Republic, een Japanse studio die eerder Genji: Days of the Blade en Folklore op de PlayStation 3 ontwikkelde. De actie-avonturengame Clash of the Titans is geïnspireerd op de gelijknamige film die volgend jaar gaat draaien en draait om de strijd tussen het menselijke ras en goden als Zeus en Hades.

In Majin: The Fallen Realm, eveneens ontwikkeld door Game Republic, wordt sluipen en actie-avonturengameplay met elkaar gecombineerd. De game speelt zich af in een duistere wereld en draait vooral om de interactie tussen de speler en zijn monster Majin. Volgens de ontwikkelaar is de kunstmatige intelligentie van het monster een nieuwe mijlpaal in de industrie en gedraagt het beest zich als een autonoom wezen.

Het project van ontwikkelaar Ninja Theory is nog naamloos en details over het type gameplay ontbreken eveneens. Ninja Theory ontwikkelde eerder de exclusieve PlayStation 3-game Heavenly Sword, een actie-avonturengame met een roodharige dame in de hoofdrol.

Alle games moeten in 2010 voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3 uitkomen.