Night in the Woods wordt door vijf ontwikkelaars gemaakt en moet ergens in 2015 uitkomen. De adventuregame richt zich vooral op het verhaal, de personages en de omgevingen. De game speelt zich af in Possum Springs, waar Mae the cat terugkeert nadat ze uit haar opleiding geschopt wordt. Terwijl ze weg was, is het leven in haar dorp echter doorgegaan. De game draait om dingen kunnen loslaten en juist aan dingen vastklampen. Het spel moet ook naar pc, Mac en Linux komen.

Cleaversoft komt in 2015 met de endless runner EarthNight. Het spel moet op PS4 en kort daarna ook op Vita lanceren. De game wordt speelbaar op E3. Uniek aan het spel is dat het handgeverfde graphics heeft. In de wereld van EarthNight nemen draken de aarde over en roeien ze de mensheid uit. Helden Stanley en Sydney duiken richting de oppervlakte van de aarde, terwijl ze onderweg draken doden. 

One Way Trip tenslotte draait om een gebrek aan water, waardoor mensen nog maar zes uur hebben om te leven. De rpg plaatst twee broers in een lastige situatie: iedereen waar ze om geven gaat binnenkort sterven. Aangezien mensen uitdrogen begint iedereen te hallucineren, wat voor een unieke sfeer in de game zorgt. De game moet volgend jaar op PS4 en Vita verschijnen.