Drie nieuwe games onderweg naar Google Stadia

Drie nieuwe games onderweg naar Google Stadia

Er zijn drie nieuwe games onderweg naar Google Stadia. Het gaat hier om Borderlands 3, Dragon Ball Xenoverse 2 en Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint.

Vanaf vandaag is Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint te spelen op de gamestreamingsdienst van Google, dit werd bekendgemaakt in een blogpost van Google. Deze game moet de Stream Connect-functie van Stadia ondersteunen, wat inhoudt dat spelers de schermen van hun teamgenoten in hun eigen beeld kunnen plaatsen. Ghost Recon Breakpoint wordt veelal gespeeld in co-op-modus en Stream Connect moet ervoor zorgen dat teamtactieken beter uit de verf komen.

Ook Borderlands 3 is onderweg naar Stadia. De versie die op Google Stadia verschijnt is echter nog niet gelijk aan de versie op consoles en pc. Volgens Gearbox gaat het om een versie die in oktober voor het laatst werd bijgewerkt. Gearbox hoopt om alle Borderlands 3-versies begin 2020 aan elkaar gelijk te stellen, maar zover is de ontwikkelaar nog niet. Om te vieren dat Borderlands 3 nu speelbaar is op Stadia kunnen Pro-gebruikers de game tijdelijk voor €38,99 aanschaffen.

Bij de lancering van Stadia waren er 12 games beschikbaar voor de gebruikers. Al snel werd dit aantal bijna verdubbeld en waren er 22 games speelbaar. Google maakte de belofte dat er dit jaar 17 games beschikbaar kwamen voor Stadia-gebruiker. Op 5 december werd Darksiders: Genesis aan het platform toegevoegd en dat betekent dat met de toevoeging van de bovengenoemde spellen de belofte van Google is waargemaakt.

Vooralsnog zijn er slechts vier games bevestigd voor 2020; Doom Eternal, Cyberpunk 2077, Gods & Monsters en Watch Dogs: Legion. Echter is er nog geen releasedatum van deze games bekendgemaakt. Opmerkelijk genoeg was het logo van Stadia niet te zien in de trailer van Cyberpunk 2077 tijdens The Game Awards. Hoewel dit natuurlijk niks hoeft te beteken, is het nog afwachten of de game op de lanceringsdatum voor andere platformen ook beschikbaar is voor Google Stadia.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

owja Stadia was er ook nog, ben bang dat tie de komende tijd helemaal ondergesneeuwd zal raken door het Xbox en playstation nieuws.

0
test

@HunterSeeker Helaas wel. De dienst bewijst zich ook niet echt (vooral naar de Founders). Matige lading games, werkt slecht via Chromecast en geen response op vragen/opmerkingen. Helaas ben ik een van de zwaar teleurgestelde Founders en deze games gaan mijn teleurstelling niet weg halen.

0

@_insanity_ En over een tijdje killen ze deze dienst weer

0
test

@HunterSeeker dat valt wel mee. Ondertussen al een halve week terug kwamen er nieuwe renders uit van hoe de ps5 er uit zou zien. GNL vond dit blijkbaar niet interessant genoeg. Dat de xbox op zn zij gelegd kon worden was dan wel weer een apart nieuwsartikel waard. Keuzes keuzes

0
test

Google promoot het nou ook niet echt moet ik bekennen. Het zit stiekem allemaal gewoon nog in een beta fase. Het heeft wel degelijk toekomst muziek, maar het zal zich toch echt moeten gaan ontwikkelen.

0

@Streepje X Ze wilde gewoon heel graag de eerste zijn en het gras voor de voeten van Sony en Microsoft wegmaaien, daardoor hebben ze een beta dienst uitgebracht.

0

Aanbevolen voor jou