De eerste nieuwe map die wordt uitgelegd is Operation Firestorm, dat zich afspeelt in een woestijnlandschap met een olieraffinaderij in het midden. De tweede uitgelichte map heet Theran Highway. Het gevecht in dit level speelt zich 's nachts af en vindt rond en op een snelweg en een onderliggende woonwijk plaats. Als laatste werd Damavand Peak besproken, waarin een laboratorium op de klif van een bergwand centraal staat.

De map Operation Firestorm is volgens DICE een van de grootste en meest voertuigvriendelijke maps van het spel. Deze zou drie keer groter zijn dan de Atacama Deserts-map van Bad Company 2. Damavand Peak staat binnen DICE bekend onder de naam Basejump. De basis met gebouwen ligt vijfhonderd meter hoger dan het daaronder te bereiken plateau. Spelers zullen daarom een grote afdaling moeten maken.

Tot slot kwam de Operation Metro-map aan bod, die al in de bèta van Battlefield 3 te spelen was. Morgen worden vijf andere maps toegelicht. Een van deze maps is het tweede bètalevel Caspian Border, de andere levels zijn Grand Bazaar, Kharg Island, Seine Crossing en Noshahr Canals. DICE geeft hier morgen meer informatie over vrij.