Drie nieuwe Activision-games moeten dit jaar uitkomen

Drie nieuwe Activision-games moeten dit jaar uitkomen

Dit jaar moeten er drie nieuwe Activision-games gaan uitkomen. Dat maakte de uitgever bekend tijdens een winstbespreking.

Activision Blizzard COO, Daniel Alegre, meldde tijdens de winstbespreking dat ze van plan zijn om een grote hoeveelheid content uit te brengen in de rest van het jaar. “Hieronder valt de volgende premium release van Call of Duty, twee titels gebaseerd op bestaande franchises van Activision, World of Warcraft: Shadowlands-uitbreiding en het regionale testen van nieuwe mobiele titels,” vertelde Alegre.

Hij liet ook weten dat er nog nooit zoveel spelers op zoek zijn geweest naar verbinding met elkaar door middel van 'epische entertainment': “Onze missie is om die content te brengen op een manier die het beste bij onze spelers past.”

Dat er nooit zoveel spelers Activisions content gebruiken is ook te zien in de financiële resultaten. Alegre liet weten dat ze hun financiële doelen hebben ruimschoots hebben gehaald, voornamelijk met dank aan Call of Duty: Modern Warfare. Volgens Alegre zijn de maandelijkse actieve gebruikers van Activision meer dan verdubbeld vergeleken met vorig jaar. Meer dan de helft van deze actieve spelers is te danken aan Call of Duty: Warzone. De battle-royale van Call of Duty haalde op zichzelf al meer dan zestig miljoen spelers binnen: “De lancering van Warzone op 10 maart heeft het bedrijf naar een nieuw level getild. De game maakt het mogelijk voor talloze nieuwe spelers van over de hele wereld om Call of Duty gratis te ervaren.”

Activision laat weten dat er voor het tweede kwartaal van 2020 twee nieuwe seizoenen komen naar Modern Warfare en Warzone. “We blijven investeren in Warzone. Dat gaan we doen door middel van content, evenementen, nieuwe modi, nieuwe speelmanieren en er komt nog een ton aan nieuwe content aan in de toekomst”, stelde ook Rob Kostich, directeur van Activision.

Ook Call of Duty: Mobile kan nog steeds nieuwe content verwachten in de aankomende maanden. “Call of Duty: Mobile blijft een kritiek deel van onze toekomstplannen,” zei Kostich, “een belangrijk punt om in te investeren.”

Wanneer de drie games officieel aangekondigd gaan worden is nog niet bekend. Het laatste gerucht rond de nieuwe Call of Duty-game is dat het niet gaat om een nieuw deel in de Black Ops-franchise.

Modern Warfare 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Call of Duty, Tony Hawk's Pro Skater en Crash Bandicoot lijkt mij.

0
test

Shadowlands en 2 COD melkpakken.

0
test

@TheDeeGee Altijd zo'n onzin dat uitmelken gezeur, mensen willen gewoon graag meer van hetzelfde, elke nieuwe release laat dat wel weer zien in de verkoopcijfers.

0

Aanbevolen voor jou