Drie maanden gratis Google Stadia Pro op LG-televisies beschikbaar

Drie maanden gratis Google Stadia Pro op LG-televisies beschikbaar

Eigenaren van LG-televisies kunnen drie maanden gratis Google Stadia Pro claimen.

Voorwaarde is wel dat men nog geen abonnee is van de Pro-dienst. Sinds vorig jaar is Google Stadia als app verkrijgbaar op LG-televisies. Daarvoor is wel webOS 5.0 of hoger nodig. De aanbieding is te vinden door naar Stadia te zoeken in de LG Content Store.

Mensen die de drie gratis maanden aan Google Stadia Pro claimen, ontvangen meteen toegang tot meer dan vijftig games. Stadia Pro biedt 4K HDR-graphics, gameplay in 60 frames per seconde en 5.1 surround sound. In de Stadia-winkel kunnen er daarnaast meer dan 250 games gekocht worden. Hoewel downloads en installaties niet nodig zijn, moet de gebruiker wel een compatibele controller in het bezit hebben.

Google heeft pas geleden overigens nieuwe functies voor Stadia onthuld. Zo komt er Party Stream naar de dienst, waardoor mensen met maximaal negen anderen een stream kunnen delen. Bijvoorbeeld met één streamer en negen kijkers, of vijf streamers en vijf kijkers. Ook kunnen YouTube-streamers tijdens een stream van game of apparaat wisselen. Voorheen moest er een nieuwe stream opgestart worden. Beide functies moeten ergens deze week beschikbaar komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heeft iemand dit voor elkaar gekregen? Nadat ik de code invoer moet ik mijn google wachtwoord invoeren en dan activeert hij hem niet.

0
test

@adutchman Hier zonder problemen geactiveerd, moest hiervoor wel naar de browser gaan, dus naar de website van Stadia, dan Stadia Instellingen en dan code inwisselen. Dit werkt voor zowel nieuwe als bestaande Stadia Pro Members, maar ook als je ooit al Pro hebt gehad.

0

Aanbevolen voor jou