Nieuws
PlayStation Now

Drie games worden vandaag aan PlayStation Now toegevoegd

Waaronder Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 en Soulcalibur 6

Geschreven door Michel Musters op
Er worden vandaag drie games aan PlayStation Now toegevoegd, zo heeft Sony onthuld.

Het gaat om Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Soulcalibur 6 en Blasphemous. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 is een 3D-vechtspel dat zich afspeelt in het Naruto-universum. De game laat spelers het niet alleen tegen elkaar opnemen, maar bevat ook een singleplayermodus met verhaal.

Soulcalibur 6 is het meest recente deel in de Bandai Namco-vechtreeks. Zoals spelers gewend zijn draait het spel om gevechten waarin personages wapens gebruiken. Er is een Story-modus en spelers kunnen hun eigen personage creëren in de Creation-modus.

Blasphemous tot slot is een uitdagende actie-platformer waarin een spannend verhaal wordt gecombineerd met snelle, flitsende gevechten. Op PlayStation Blog kan meer gelezen worden over de drie toevoegingen.

Vandaag komen ook de eerder onthulde PlayStation Plus-games beschikbaar om te claimen voor abonnees. Het gaat om Fifa 22, Tribes of Midgard en Curse of the Dead Gods.

PlayStation Plus en PlayStation Now worden in juni samengevoegd en tot een nieuw PlayStation Plus omgedoopt. Het vernieuwde PlayStation Plus komt op 22 juni uit in Europa en bestaat uit drie 'tiers'. Essential (8,99 euro per maand) is min of meer PlayStation Plus zoals het nu is en geeft toegang tot online gaming en een paar gratis games per maand. Met Extra (13,99 euro per maand) ontvangt men daarbovenop zo'n vierhonderd PS4- en PS5-games, al zullen nieuwe PlayStation-exclusives daar niet meteen voor verschijnen. Premium (16,99 euro per maand) tot slot moet daarbovenop meer dan driehonderd klassieke PlayStation-spellen bevatten en demo's aanbieden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Modder maakt Fisher Price-controller geschikt voor Elden Ring Steam organiseert Going Rogue-festival met kortingen op games
1

Reacties op: Drie games worden vandaag aan PlayStation Now toegevoegd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 3 mei 2022 13:48
    Blasphemous is wel vet (en moeilijk). Je hebt af en toe wel erg aparte cutscenes echter, het heeft een redelijk bizarre religieuze ondertoon.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.