Drie games van 3DO gold: HOMM4, Might & Magic en Army Men | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op GoneGold is te lezen dat er bij 3DO maar liefst 3 games gold gegaan zijn vandaag. Het betreft hier Heroes of Might & Magic 4, Might & Magic 9 en de RTS versie van Army Men. Alle drie de games zouden nog in maart uit moeten komen.

Heroes of Might & Magic 4 is een turn-based strategy game in een reeks die al vele fans heeft weten te overtuigen. Hoewel het spel nog steeds in 2D is, voegt het heel wat toe aan de gameplay van de vorige delen.

Might & Magic 9 is een 3D RPG draaiende op de Litthech engine, waarmee men hoopt de lelijke graphics van de vorige delen van zich af te schudden. Aan het concept is niet veel veranderd, de jarenlang gebruikte succesformule is nog steeds in tact. Nu maar hopen dat er met de nieuwe graphics nog wat nieuwe fans overgehaald kunnen worden.

Army Men RTS moet zowat het vijfde deel zijn binnen de Army Men reeks, die in 1998 van start ging. Dit keer geen lelijke 2d graphics en herkouwde gameplay, maar een spel dat draait op de geprezen Dark Reign 2 engine en leuke miniatuur RTS gevechten zal bieden. Grondstoffen zijn batterijen en plastic, je achtertuin is je battlefield.

Lees meer op de 3DO website.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou