De Benelux Edition is logischerwijs exclusief voor de Benelux en bevat naast de game twee DLC-packs, de Explorer Bundle en Combat Strike Pack. De Explorer Bundle brengt een nieuwe tombe om te doorzoeken en geeft eerder toegang tot een upgrade waarmee Lara Croft sneller kan klimmen.

Het Combat Strike Pack bevat vier upgrades: drie voor het geweer van Lara, waarmee het een vizier, een silencer en een burst-modus krijgt, en de Animal Instinct Skill upgrade die duidelijker aangeeft welke dieren veel XP opleveren wanneer ze gedood worden. De Benelux Edition is bij lancering beperkt beschikbaar wordt later vervangen door de standaard editie.

De Survival Edition bevat een artbook, een dubbelzijdige kaart van het eiland met aan de andere kant een poster, een waterbestendig survivaltasje, de soundtrack met 10 tracks en het Weapons pack waarmee Lara in de game nieuwe wapens krijgt. De Collector's Edition bevat hetzelfde als de Survival Edition, maar dan verpakt in een tinnen doos en met een Lara Croft-figurine. De prijzen voor de edities zijn nog niet bekend.