Na de lancering van Overlord is de Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studios direct begonnen aan de downloable content voor de sinistere actiegame. Vandaag geeft Codemasters uitleg over de content die in drie pakketten komt, waarvan er twee tegen betaling en één gratis verschijnt.

Allereerst is er Raising Hell, een halve expansion die nieuwe singleplayer levels aan de game toevoegt in alle koninrijken (Mellow Hills, Evernight, Heaven's Peak, de Golden Halls en de Ruborian Desert). Het tweede Microsoft Points kostende pakket is de Challenge Pack, waarin zeven nieuwe multiplayer maps geïntroduceerd worden en ook een Legendary-moeilijkheidsgraad toegevoegd wordt. Ten slotte is er de al eerder aangekondigde splitscreen mode, in het Split-Screen Multiplayer Pack, voor alle multiplayer levels, welke gratis beschikbaar zal komen. Het pakket brengt tevens één nieuwe multiplayer map met zich mee.

Alle pakketten moeten in november op Xbox Live Marketplace verschijnen. Een aantal Microsoft Points is nog niet aan de pakketten gehangen, deze worden later bekend gemaakt.