Honest Hearts neemt de speler mee op expeditie naar de onbezoedelde wildernis van Zion National Park in Utah, maar dit gaat mis wanneer de karavaan wordt aangevallen. De speler raakt verzeild in een stammenoorlog en een conflict tussen een missionaris van New Canaanite en Burned Man. De keuzes die de speler maakt zullen het lot van Zion bepalen, zo schrijft Bethesda.

In juni komt Old World Blues uit. In dit pakket ontdekt de speler hoe sommige gemuteerde monsters van Mojave zijn ontstaan wanneer hij zelf een proefkonijn wordt in een mislukt wetenschappelijk experiment. Spelers doorzoeken de vooroorlogse onderzoekscentra van de Big Empty op zoek naar technologie om de kidnappers te verslaan, of ze slaan de handen met ze ineen in de strijd tegen een nog grotere bedreiging.

Het laatste pakket, Lonesome Road, komt in juli en brengt de speler in contact met de originele Courier Six: een man die Ulysses heet die weigerde de Platinum Chip te leveren bij het begin van New Vegas. Ulysses belooft zijn beweegredenen uit te leggen, maar alleen als de speler een laatste opdracht aanneemt die hem leidt langs de gevaarlijke kloven van de Divide.