Drie DLC-pakketten voor New Vegas onthuld | Gamer.nl

Drie DLC-pakketten voor New Vegas onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Honest Hearts neemt de speler mee op expeditie naar de onbezoedelde wildernis van Zion National Park in Utah, maar dit gaat mis wanneer de karavaan wordt aangevallen. De speler raakt verzeild in een stammenoorlog en een conflict tu en een mi ionaris van New Canaanite en Burned Man. De keuzes die de speler maakt zullen het lot van Zion bepalen, zo schrijft Bethesda.

In juni komt Old World Blues uit. In dit pakket ontdekt de speler hoe sommige gemuteerde monsters van Mojave zijn ontstaan wanneer hij zelf een proefkonijn wordt in een mislukt wetenschappelijk experiment. Spelers doorzoeken de vooroorlogse onderzoekscentra van de Big Empty op zoek naar technologie om de kidnappers te verslaan, of ze slaan de handen met ze ineen in de strijd tegen een nog grotere bedreiging.

Het laatste pakket, Lonesome Road, komt in juli en brengt de speler in contact met de originele Courier Six: een man die Uly es heet die weigerde de Platinum Chip te leveren bij het begin van New Vegas. Uly es belooft zijn beweegredenen uit te leggen, maar alleen als de speler een laatste opdracht aanneemt die hem leidt langs de gevaarlijke kloven van de Divide.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou