Drie controllers voor Microsoft Flight Simulator in de maak

Drie controllers voor Microsoft Flight Simulator in de maak

Er komen binnenkort drie nieuwe controllers uit voor Mirosoft Flight Simulator.

Thrustmaster komt met de TCA Boeing Yoke Pack, met een joystick vergelijkbaar met de Boeing 787 Dreamliner. De controller komt met een losstaande, metalen schakelbak en een gaspedaal. De accessoire wordt compatibel met Xbox Series X en S en pc. Op 9 november worden er meer details over onthuld - een prijs en releasedatum zijn nog niet bekend.

Microsoft Flight Simulator

Honeycomb brengt een nieuwe update uit van de geprezen Alpha Flight Controls, genaamd Alpha Flight Control XPC. Ook deze controller kan op Xbox Series en pc gebruikt worden. Hoewel de meeste features van de eerdere versie worden overgenomen, moet het apparaat ook veel gevoeliger en daardoor preciezer worden. De controller moet begin 2022 uitkomen en ongeveer 300 euro gaan kosten.

Microsoft Flight Simulator

Tot slot is er het Velocity One Flight Control System van Turtle Beach, dat zo'n 380 euro gaat kosten. Gebruikers kunnen zelf het paneel op de schakelbak aanpassen. Ook kunnen de statuslichten worden veranderd. Het apparaat komt waarschijnlijk eind dit jaar uit.

Microsoft Flight Simulator

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gaspedaal, echt? Roerpedalen bedoel je.

0

@Archer83 Gashendels zijn het! Geen roer pedalen, want die zie ik ook niet, behalve op 1 foto, namelijk die van een andere, namelijk de Alpha Flight Controls

0

Aanbevolen voor jou