Bekende Nederlanders staan nou niet echt bekend om hun game ervaringen en ik moet er nog steeds een tegenkomen die daadwerkelijk zegt dat ze mij wel eens zullen verslaan met een of andere game. Maar er zijn uitzonderingen, niet zo zeer dat de drie BN'ers die de Sims Awards hebben gewonnen nou een gamende impressie geven, maar ze krijgen het wel voor elkaar een game gerelateerde prijs in de wacht te slepen.

Na de massale stemming werd er afgelopen donderdag bekend wie de gelukkige BN'ers waren.

"Drie bekende Nederlanders in de Categorieën model, acteur en zanger krijgen uit handen van EA een leuke aan de Sims gerelateerde award en winnen een eigen plekje in de game"

"Na diverse oproepen tijdens het Tv-programma SBS6 Shownieuws brachten kijkers in de maanden Mei en Juni massaal hun stem uit op hun favoriete Nederlander, voor wie zij een rol weggelegd zien in het spel The Sims."

Voor zanger werd er massaal gestemd op Marco Borsato, de zanger moest via een woordvoerder laten weten vereerd te zijn om gekozen te worden voor een game als de Sims. Gezien Marco een eerdere afspraak niet kon verzetten was hij helaas niet in staat zelf de prijs in ontvangst te nemen. Wie er wel aanwezig waren en daar had ik meer oog voor waren de overige 2 winnaars, of moet ik zeggen winnaressen. Voor model was er massaal gestemd op Silvie Meis en in de categorie actrice viel de prijs in handen van Froukje de Both.

Beide dames waren blij met hun prijs en ook al hadden ze nog nooit de Sims gespeeld, keken ze wel uit om eens flink met zichzelf te gaan spelen.