Nieuws
dreams

Dreams komt eerder uit voor Early Access-spelers

11 februari komt de launch-versie uit

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Gamers die gebruik hebben gemaakt van de Early Access-versie van Dreams, krijgen de launch-versie voor de officiële release. Early Access-spelers kunnen de volledige game al vanaf 11 februari spelen in plaats van op 14 februari, de officiële releasedatum.

Dreams is een game Media Molecule voor de PlayStation 4, waarin spelers hun eigen games kunnen gaan maken en creaties van anderen kunnen spelen. Gamers konden zich tot begin december voor de Early Access-periode van de game aanmelden. Hierna werd Dreams uit de PlayStation Store gehaald tot de officiële release. Nu heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat de launch-versie voor de Early Access-spelers een paar dagen eerder uitkomt.

Dreams

De launch-versie van Dreams bevat een grote update ten opzichte van de Early Access-versie. Zo komen er twee nieuwe creator-kits voor de game uit; Welcome Home en Ancient Temple. Dreams heeft in de definitieve versie ook nieuwe tutorials en UI. Spelers kunnen in de launch-versie ook de verhaal-modus Arts Dreams spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste beelden van Harley Quinn-skin voor Fortnite gelekt Final Fantasy 15 en Wolfenstein: Youngblood deze week naar Xbox Game Pass
0

Reacties op: Dreams komt eerder uit voor Early Access-spelers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.