Dreams-update Ancient Dangers nu speelbaar

Dreams-update Ancient Dangers nu speelbaar

De nieuwe update voor Dreams, genaamd Ancient Dangers, is vandaag uitgekomen. De update voegt nieuwe templates toe die het aantrekkelijker moeten maken om games te bouwen.

Dat geeft Media Molecule aan in een persbericht. Volgens de ontwikkelaar moet Ancient Dangers ervoor zorgen dat de instapgrens van het creatiespel aanzienlijk wordt verlaagd. 

Zo worden er een aantal nieuwe templates aan de game toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn 2D-platformers, 2D-shooters, minigolf-games en dungeon crawlers. Het grootste template moet die van Ancient Dangers zijn. Qua lengte moet dit zelfs de grootste toevoeging aan Dreams ooit zijn. Het gaat hier om een complete game die volledig in co-op speelbaar is. 

De ontwikkelaar geeft aan dat de vaste templates ervoor moeten zorgen dat spelers zich voortaan alleen nog maar hoeven te focussen op leveldesign en overige complexe aspecten kunnen negeren. Dit moet volgens de ontwikkelaar voor een 'meer gestroomlijnde' ervaring zorgen. Ook het menu is onderhanden genomen. Zo zijn creaties van spelers nu een stuk makkelijker te vinden.

In Dreams kunnen spelers hun eigen games maken en delen met de community. De game kwam uit op 14 februari 2020 en is exclusief speelbaar op PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou