Nieuws

Dreams-update Ancient Dangers nu speelbaar

Nieuwe templates

Geschreven door Jari Klapwijk op
De nieuwe update voor Dreams, genaamd Ancient Dangers, is vandaag uitgekomen. De update voegt nieuwe templates toe die het aantrekkelijker moeten maken om games te bouwen.

Dat geeft Media Molecule aan in een persbericht. Volgens de ontwikkelaar moet Ancient Dangers ervoor zorgen dat de instapgrens van het creatiespel aanzienlijk wordt verlaagd. 

Zo worden er een aantal nieuwe templates aan de game toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn 2D-platformers, 2D-shooters, minigolf-games en dungeon crawlers. Het grootste template moet die van Ancient Dangers zijn. Qua lengte moet dit zelfs de grootste toevoeging aan Dreams ooit zijn. Het gaat hier om een complete game die volledig in co-op speelbaar is. 

De ontwikkelaar geeft aan dat de vaste templates ervoor moeten zorgen dat spelers zich voortaan alleen nog maar hoeven te focussen op leveldesign en overige complexe aspecten kunnen negeren. Dit moet volgens de ontwikkelaar voor een 'meer gestroomlijnde' ervaring zorgen. Ook het menu is onderhanden genomen. Zo zijn creaties van spelers nu een stuk makkelijker te vinden.

In Dreams kunnen spelers hun eigen games maken en delen met de community. De game kwam uit op 14 februari 2020 en is exclusief speelbaar op PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

'RTX 3050 is sneller dan GTX 1660 Super' Razer en Qualcomm werken samen aan next-gen handheld
0

Reacties op: Dreams-update Ancient Dangers nu speelbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.