Dreamlight Valley-update voegt toegankelijkheidsopties toe

Dreamlight Valley-update voegt toegankelijkheidsopties toe

De nieuwe Dreamlight Valley-update verbetert de Xbox-versie van de game en voegt toegankelijkheidsopties toe.

Dat blijkt uit de patch notes op de officiële website van de game. De patch die sinds gisteren te downloaden is, voegt een waarschuwing voor epileptische aanvallen toe. Verder wordt de optie toegevoegd om flikkerende effecten aan of uit te zetten. Tot slot kunnen spelers na de update screen shake uitzetten en worden enkele bugs en glitches opgelost. De volledige patch notes zijn via deze link te vinden.

In Disney Dreamlight Valley doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen. Naast het opbouwen van het dorpje, kunnen spelers grotten verkennen. Elk Disney-personage moet daarbij zijn of haar eigen verhaal, missies en beloningen met zich meebrengen.

Disney Dreamlight Valley is sinds 6 september uit Early Access-game op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, Mac App Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Het gaat om een betaalde versie, maar de game staat ook op Xbox Game Pass. In 2023 moet een volledige versie verschijnen die gratis voor iedereen wordt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze nu eens zouden opschieten met een Nederlandse taal-optie zou de game ook toegankelijk worden voor mijn koters. :)

0
test

@Michael-Raymond-Clayton ja en niet zo vaak crashen op de Switch

0
test

@Michael-Raymond-Clayton zijn ze daar mee bezig?

0
test

@den_the_man vrees van niet... Wel jammer. Mijn dochters van 5 en 8 vinden het geweldig, maar kunnen het niet spelen zonder dat ik erbij zit om het te vertalen...

0

Aanbevolen voor jou