Nieuws
Dota 2

DreamLeague-finaledag Dota 2 in Vue-bioscopen te zien

Verkoop ‘Very Early Bird’ tickets van 7,50 euro vandaag van start

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

Op 22 mei is de eerste Dreamleague finaledag van de game Dota 2 te volgen op het grote doek in vier locaties van bioscoopketen Vue.

Het toernooi is in de Vue Cinema’s in Apeldoorn, Hoorn, Kerkrade en Eindhoven te volgen van 11:30 tot 22:00 (vrije in- en uitloop). De kaartverkoop van de ‘Very Early Bird’ tickets is vandaag van start gegaan, de kaarten zijn nu 7,50 euro per stuk in plaats van 17,50 euro en zijn te koop via vuecinemas.nl of via de Vue app. 


Naast het live volgen van Dota 2 is er op elke locatie de mogelijkheid om van 10:00 tot 12:00 uur zelf op het grote doek te gamen en zullen er activiteiten georganiseerd zijn. Zo kan men in Vue Eindhoven een potje Airsoft spelen.

Vue is een exclusieve samenwerking aan gegaan met het grootste gamefestival ter wereld: DreamHack. De bioscoopketen heeft de rechten bemachtigd om de grote gametoernooien van games als StarCraft 2, Counter-Strike: Global Offensive, Heroes of the Storm en League of Legends live te streamen. Op 18 april werd de eerste toernooidag van Dreamhack in Vue afgetrapt met de game Counter-Strike: Global Offensive. 

Gamer Yarasky zal vanaf 10:00 in Vue Eindhoven aanwezig zijn voor een special ‘fan moment’. Bezoekers krijgen de kans om met de populaire YouTuber op de foto te gaan en om tegen hem te gamen op het grote doek. Later is er in Eindhoven de mogelijkheid om het in een potje Airsoft tegen hem op te nemen. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Warhammer 40,000: Dawn of War III aangekondigd Call of Duty: Infinite Warfare-dlc komt maand eerder op PS4
1

Reacties op: DreamLeague-finaledag Dota 2 in Vue-bioscopen te zien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    The Chosen One

    • 3 mei 2016 15:48
    Naja niet in de buurt dus dan houdt het gelijk op. Eerst maar weer naar Frankfurt van de zomer.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.