DreamLeague-finaledag Dota 2 in Vue-bioscopen te zien | Gamer.nl

DreamLeague-finaledag Dota 2 in Vue-bioscopen te zien | Gamer.nl

Op 22 mei is de eerste Dreamleague finaledag van de game Dota 2 te volgen op het grote doek in vier locaties van bioscoopketen Vue.

Het toernooi is in de Vue Cinema’s in Apeldoorn, Hoorn, Kerkrade en Eindhoven te volgen van 11:30 tot 22:00 (vrije in- en uitloop). De kaartverkoop van de ‘Very Early Bird’ tickets is vandaag van start gegaan, de kaarten zijn nu 7,50 euro per stuk in plaats van 17,50 euro en zijn te koop via vuecinemas.nl of via de Vue app. 


Naast het live volgen van Dota 2 is er op elke locatie de mogelijkheid om van 10:00 tot 12:00 uur zelf op het grote doek te gamen en zullen er activiteiten georganiseerd zijn. Zo kan men in Vue Eindhoven een potje Airsoft spelen.

Vue is een exclusieve samenwerking aan gegaan met het grootste gamefestival ter wereld: DreamHack. De bioscoopketen heeft de rechten bemachtigd om de grote gametoernooien van games als StarCraft 2, Counter-Strike: Global Offensive, Heroes of the Storm en League of Legends live te streamen. Op 18 april werd de eerste toernooidag van Dreamhack in Vue afgetrapt met de game Counter-Strike: Global Offensive. 

Gamer Yarasky zal vanaf 10:00 in Vue Eindhoven aanwezig zijn voor een special ‘fan moment’. Bezoekers krijgen de kans om met de populaire YouTuber op de foto te gaan en om tegen hem te gamen op het grote doek. Later is er in Eindhoven de mogelijkheid om het in een potje Airsoft tegen hem op te nemen. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou