Dreamhack komt in 2019 naar Nederland | Gamer.nl

Dreamhack komt in 2019 naar Nederland | Gamer.nl

Het Dreamhack-festival komt in 2019 naar Nederland. Het evenement is een langdurige partnerschap aangegaan met Ahoy Rotterdam en organiseert het evenement van 18 tot 20 oktober. Dit maakt de organisatie bekend op de website.

Het evenement vindt plaats in Ahoy Rotterdam tijdens de Rotterdam Games Week. Op Dreamhack 2019 wordt onder andere een toernooi georganiseerd in Counter Strike: Global Offensive met een prijzenpot van 100.000 dollar. Daarnaast is er ook een gaming expo, cosplay-wedstrijden, panel meetings en een LAN-party.

Dreamhack

Dreamhack is een langlopend festival dat bekendstaat om zijn grootschalige LAN-parties. Het evenement bestaat al meer dan twintig jaar en wordt georganiseerd op verschillende locaties in Noord-Amerika en Europa. Op Dreamhack bevinden zich veelal e-sports-competities, live muziek, tentoonstellingen, creatieve competities, cosplay, LAN-parties en meer. Bekijk de website van Dreamhack voor meer informatie of zie de website van de Rotterdam Games Week voor details over Dreamhack in Ahoy Rotterdam.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou