Drankjes in The Elder Scrolls Online te koop met echt geld | Gamer.nl

Drankjes in The Elder Scrolls Online te koop met echt geld | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het wordt mogelijk om met echt geld in-game drankjes te kopen die deze attributen herstellen. Verder biedt de mmo onder meer cosmetische items, huisdieren en betere rijdieren. Spelers kunnen hun geld omwi elen voor de in-game valuta 'crowns'. Deze staat los van goud, dat spelers verdienen door het spel te spelen, en is in de speciale Crown Store te besteden.

De nieuwe items zijn nu al in de omloop op test-servers. Ontwikkelaar Zenimax schrijft op de blog van The Elder Scrolls Online dat deze geen invloed heeft op de balans van het spel. De drankjes die te koop zijn met echt geld zijn volgens de ontwikkelaar vrijwel hetzelfde als drankjes die npc's voor goud vekopen, en zelfs iets zwakker dan drankjes die spelers zelf brouwen.

Zenimax zegt dat nog niet vaststaat welke items verder in de Crown Store te koop zullen zijn en of deze items ook aan te schaffen zullen zijn met goud. Ook stelt de studio dat drankjes waarmee spelers sneller ervaringspunten verdienen waarschijnlijk in de Crown Store komen.

In januari kondigde uitgever Bethesda aan dat The Elder Scrolls Online vanaf 17 maart buy-to-play wordt en niet langer een abonnement vereist. Wel komt er een ESO Plus-abonnement waarmee spelers maandelijks betalen voor extra's zoals dlc. Betalende spelers krijgen ook 1500 crowns om uit te geven in de Crown Store.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou