Draken naar The Elder Scrolls Online met nieuwe update 'Elsweyr'

Draken naar The Elder Scrolls Online met nieuwe update 'Elsweyr'

Ontwikkelaar Bethesda heeft plannen onthuld voor 2019 met The Elder Scrolls Online. Zo wordt er dit jaar het nieuwe hoofdstuk Elsweyr toegevoegd en verschijnen er voor het eerst draken in de game.

Elsweyr is het derde hoofdstuk in de vierdelige verhaallijn van The Elder Scrolls Online en volgt na de eerdere twee hoofdstukken Summerset en Morrowind. Het verhaal speelt zich af in het land van Elsweyr dat als thuisbasis fungeert van de Khajiit katachtige mensen. De omgeving wordt omschreven als een gebied die even groot is als het Summerset-gebied dat vorig jaar verscheen.

De ontwikkelaar belooft met het nieuwe hoofdstuk dertig uur aan gameplay en de nieuwe klasse 'Necromancer'. Bethesda omschrijft de Necromancer als een 'duistere en mysterieuze klasse' die in staat is om 'de doden te commanderen evenals het uitspreken van elemental spells. Bekijk hieronder de nieuwe filmische trailer van het Elsweyr-hoofdstuk.

Watch on YouTube

Nieuwe spelers die met The Elder Scrolls Online beginnen krijgen de optie om met Elsweyr te beginnen. Daarnaast brengt Bethesda een aanbieding uit waarbij spelers, die de volledige digitale game vooruitbestellen, direct toegang krijgen tot de basisgame van The Elder Scrolls Online, inclusief de eerste twee hoofdstukken van Summerset en Morrowind.

Draken worden in februari toegevoegd aan de game gecombineerd met de Wrathstone dlc-pakket.

Elsweyr wordt op 4 juni verwacht voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oops deurtje geopend? Is dat echt alles?

0
test

@rashura ja voor een 10tje extra natuurlijk.

0
test

Mooie film man.

0

Aanbevolen voor jou