Dragon's Dogma Online onthuld voor pc, PS3 en PS4 | Gamer.nl

Dragon's Dogma Online onthuld voor pc, PS3 en PS4 | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Capcom zegt tegenover Eurogamer dat een westerse release vooralsnog niet in de planning staat. De game is free-to-play maar bevat wel microtransacties. De gameplay is vergelijkbaar met Dragon's Dogma uit 2012: spelers moeten het opnemen tegen grote monsters en zitten in een groep met drie groepsleden. Deze kunnen zowel door spelers als door de computer bestuurd worden.

Dragon's Dogma Online wordt een openwereldgame die verschilllende uitbreidingen krijgt met nieuwe gebieden. Er zitten in ieder geval vier verschillende kla es in de mmo: Fighter, Hunter, Priest en Shield Sage. Spelers kunnen te allen tijde hun kla e en die van computergestuurde groepsleden veranderen. Het is ook mogelijk om items, wapens en harna en te craften.

De oorspronkelijke Dragon's Dogma is een hack and slash-rpg die in 2012 uitkwam voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Spelers kunnen met verschillende kla es spelen en krijgen drie groepsleden die bestuurd worden door de computer. Deze computergestuurde groepsleden worden online uitgewi eld tu en spelers; het is dus mogelijk om te spelen met groepsleden van willekeurige andere spelers.

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou