Dragon’s Dogma-livestream wordt donderdagnacht uitgezonden

Dragon’s Dogma-livestream wordt donderdagnacht uitgezonden

In de nacht van donderdag op vrijdag zendt Capcom een '10 Years of Dragon's Dogma'-livestream uit.

De livestream is te zien via

Watch on YouTube

en wordt precies om middernacht van donderdag op vrijdag uitgezonden. Dat kondigde Capcom tijdens de Capcom Showcase aan gisteravond.

Volgens regisseur Hideaki Itsuno kunnen kijkers in ieder geval meer te weten komen over hoe Dragon's Dogma is ontstaan. Het tienjarig bestaan van de franchise wordt gevierd. De stream duurt twaalf minuten. Meer details zijn er nog niet.

Fans hopen dat het vervolg op Dragon's Dogma hier wordt aangekondigd. Er gaan al geruime tijd geruchten over een vervolg op Dragon's Dogma. Dit vervolg werd namelijk zowel in een datalek van Capcom in 2020 en in de GeForce Now-lek vorig jaar vermeld. 

Dragon's Dogma kwam in mei 2012 uit op PlayStation 3 en Xbox 360 en heeft in al die jaren een cultstatus verkregen. Een jaar later kwam een nieuwe versie van de game uit, Dragon's Dogma: Dark Arisen, die in de loop van vorig decennium ook op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch is uitgekomen. In 2020 gaf Netflix ook een zevendelige animatieserie gebaseerd op de game uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als hier geen vervolg wordt aangekondigd word ik gek. Waarom zou je dit benoemen tijdens een showcase en ook nog eens een los evenement voor opzetten als je geen vervolg gaat aankondigen?

0
test

Heb het eerste deel nooit gespeeld. Hoor goede verhalen over deel 1. De anime series met veel plezier gekeken.

0

Aanbevolen voor jou