Dragon Quest X in Japan niet gratis online te spelen | Gamer.nl

Dragon Quest X in Japan niet gratis online te spelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is niet bekend of Europese spelers, wanneer de game hier verschijnt, ook moeten betalen om toegang te krijgen tot het online gedeelte. In het geval van Monster Hunter Tri, dat door Capcom werd uitgegeven, was dit voor Europeanen gratis. Dit terwijl Japanners wel maandelijks een bedrag moesten betalen.  

Bij de aankondiging van de Wii-U versie van Dragon Quest X eerder deze week, maakte Square Enix al bekend dat de game een online component krijgt. De uitgever heeft nu bevestigd dat er voor het online spelen van Dragon Quest X een extra bedrag benodigd is. Hoeveel dit wordt, is nog niet bekendgemaakt.

Het tiende deel in de Dragon Quest-serie krijgt tevens een offline component. Hierbij neemt de computer de rol van de teamleden over. De Japanse release van Dragon Quest X voor de Wii staat gepland voor 2012. De Wii-U versie heeft nog geen releaseperiode gekregen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou