Dragon Quest 7-remake in september naar Europa dankzij fans | Gamer.nl

Dragon Quest 7-remake in september naar Europa dankzij fans | Gamer.nl

Tijdens Nintendo's stream op de E3 werd onthuld dat Dragon Quest 7: Fragments of the Forgotten Past naar het westen komt dankzij de vele verzoeken van fans. Ook werd aangekondigd dat de game op 16 september in Europa verschijnt.

Oorspronkelijk had Square Enix geen plannen om de remake van Dragon Quest 7 voor Nintendo 3DS naar het westen te brengen vanwege de grote hoeveelheden tekst die vertaald moesten worden. Om deze reden had de ontwikkelaar het niet eens overwogen.

Door sterke feedback van fans in de vorm van brieven en petities is Square Enix van gedachten veranderd en werd besloten de remake alsnog naar het westen te brengen. Een groep van hardcore fans uit Frankrijk hebben veel brieven gestuurd naar zowel Nintendo als Square Enix, wat de doorslaggevende factor was voor de lokalisatie.

Dragon Quest 7 kwam oorspronkelijk uit voor de eerste PlayStation in 2000. De remake voor Nintendo 3DS is sinds 2013 al beschikbaar in Japan. In Europa verschijnt Dragon Quest 7: Fragments of the Forgotten Past op 16 september dit jaar.

De volledige demonstratie van Dragon Quest 7: Fragments of the Forgotten Past is hieronder te zien. De E3-trailer is te zien via .


E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou