Nieuws
Dragon Quest 11

Dragon Quest 11 S ontvangt forse demo op pc, PS4 en Xbox One

Game komt op 4 december uit

Geschreven door Michel Musters op
Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition heeft een demo gekregen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De complete game was al beschikbaar op Switch, maar het is voor het eerst dat gamers op andere systemen er mee aan de slag kunnen gaan. Met de demo kan zo'n tien uur van het spel gespeeld worden. Progressie kan worden meegenomen naar de uiteindelijke versie van het spel.

Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition verschijnt op 4 december op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, Xbox One en PlayStation 4.Dragon Quest 11 kwam eerder al uit voor PlayStation 4. Het spel is in Japan ook op 3DS verkrijgbaar. De S-versie van de game was voorheen echter exclusief op Switch verkrijgbaar. Hierin kunnen spelers op elk moment wisselen tussen HD-graphics en de 16-bit stijl van de 3DS-versie. Ook kan er gewisseld worden tussen de oorspronkelijke en nieuwe muziek. Het spel bevat zowel Engelse als Japanse dialogen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Age of Empires 3: Definitive Edition is definitief te ingewikkeld Virtuele Blizzcon is komend jaar geheel gratis te bekijken
1

Reacties op: Dragon Quest 11 S ontvangt forse demo op pc, PS4 en Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    darkmanwls

    • 3 november 2020 11:22
    Wederom gamer.nl Dragon quest 11, de normale versie, dus niet de S versie kwam OOK al uit voor de pc op steam. Jullie blijven zeggen dat ie alleen op ps4 uit kwam.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.