Dragon Ball Z: Kakarot komt op 13 januari uit op PS5 en Xbox Series

Dragon Ball Z: Kakarot komt op 13 januari uit op PS5 en Xbox Series

De eerder aangekondigde PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versies van Dragon Ball Z: Kakarot verschijnen op 13 januari 2023.

Dat hebben uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar CyberConnect 2 onthuld. De current gen-versies hebben een 4k-resolutie en 60 frames per seconde. Ook zijn de laadtijden ingekort. PS4- en Xbox One-eigenaren kunnen een gratis upgrade downloaden.

Dragon Ball Z: Kakarot verscheen in 2020 op PlayStation 4, Xbox One en Steam en kwam daarna ook op Nintendo Switch uit. Het betreft een een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. Het spel bevat voornamelijk content uit de Dragonball Z-serie, maar er zijn ook nieuwe achtergrondverhalen te vinden in Dragon Ball Z: Kakarot.

Gamer.nl gaf een 5 aan de game: "Dragon Ball Z: Kakarot voelt als een Frankenstein-game. De ontwikkelaar heeft de gevechten uit eerdere games bovenop wat ruwe rpg-systemen geplakt, zonder na te denken over hoe goed alles bij elkaar past. Je liefde voor Dragon Ball moet wel héél onvoorwaardelijk zijn om je hier een weg door te slaan."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Dragon Ball Z Kakarot voelt als een Frankenstein game. De ontwikkelaar heeft de gevechten uit eerdere games bovenop wat ruwe rpg systemen geplakt, zonder na te denken over hoe goed alles bij elkaar past. Je liefde voor Dragon Ball moet wel heel onvoorwaardelijk zijn om je hier een weg door te slaan. VS Een perfecte reden om de beste dragon ball z rpg sinds Dragon Ball Z: Legend of the Super Saiyan en de allround beste dragon Ball game sinds raging blast 2 weer eens te spelen. Leg eens uit wat dit zo goed maakt dan. Deze game laat ik nu steeds schieten maar misschien mis ik iets.

0
test

@Jumpman het is voornamelijk fan service. Ik ben zelf groot fan van dbz en vond het een vermakelijke game. De bosses vond ik wel vet, maar ben het wel eens dat het qua rpg niet de beste game is. Het constant skippen van levels bijvoorbeeld. Ook de open werelden waren niet super interessant, maar wel vet om met al die personages door de locaties te vliegen. Wel had het van mij wat meer over dragon ball kunnen gaan en goku (voor een game met zijn naam) meer de focus kunnen geven.

0

Supersaai spel, valt steeds in herhaling, weinig te orienteren. Krijgt als cijfer een 5 van mij puur voor de graphics.

0

Aanbevolen voor jou