Dragon Ball: The Breakers onthuld

Dragon Ball: The Breakers onthuld

De asymmetrische multiplayergame Dragon Ball: The Breakers is gisteren aangekondigd.

In het spel moeten zeven spelers die gevangen zitten in een 'Temporal Seam' zien te overleven en ontsnappen aan een Raider, die ook door een speler wordt bestuurd. Er moet gevlucht worden, van vorm gewisseld worden en uiteindelijk ontsnapt worden met een Super Time Machine.

Spelers besturen diverse bekende personages uit het Dragon Ball-universum. De personages die moeten vluchten hebben daarbij niet hun kenmerkende speciale krachten. 

Dragon Ball: The Breakers moet in de lente van 2022 uitkomen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Binnenkort moet een bètatest op pc starten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Hoezo? Kakarot was toch een grote aanfluiting. een en al scripted combat, ongelijkheid en meer. een free roam die totaal niet interessant is en gevechten die gewoon niet echt leuk zijn als je ze vergelijkt met ieder ander DBZ spel.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@nickskuh16 Het is maar net waar je je focus op legt. Veel mensen zijn net als coola (en ik) een stuk positiever. Is het een geweldige game....nee. Maar ik heb me zeer vermaakt om het verhaal op deze manier door te spelen en eindelijk eens vrij in de wereld te kunnen ronddwalen. Maar je moet wel echt Dbz fan zijn om het een beetje te waarderen. Maar als ik jouw reactie zo lees, heb je het spel zelf niet gespeeld en basseer je jouw mening op die van een ander.

0

Ik vind het een beetje raar voor Dragon Ball, maar het past met Cell in ieder geval... Ik bedoel, het heeft potentie, maar het voelt gewoon zo.. Plotselling? Onverwachts?

0

Aanbevolen voor jou