Dragon Age-maker David Gaider toont teaser van rpg-musical Stray Gods

Dragon Age-maker David Gaider toont teaser van rpg-musical Stray Gods

De Australische ontwikkelaar Summerfall Studios toont een nieuwe teaser van de rpg-musical Stray Gods: The Role Playing Musical. De naam is veranderd, eerst heette het spel namelijk Chorus.

Watch on YouTube

Bij Summerfall Studios werkt David Gaider, die vooral bekend staat om zijn werk als hoofdschrijver en maker van Dragon Age. Na zijn vertrek bij Bioware was hij in 2019 een van de oprichters van de Australische indiestudio Summerfall. Samen met zijn collega’s toont hij nu de eerste teaser van hun ‘rpg-musical’ Stray Gods.

Het spel heette Chorus: An Adventure Musical toen de Kickstarter-campagne ervoor begon, en wordt omschreven als een “een deel narratief avontuur en een deel interactieve musical”. In Stray Gods volgen spelers het personage Grace, een jonge vrouw wier leven plotsklaps verandert als de laatste muze uit de Griekse mythologie in haar armen sterft.

“Grace wordt in een verborgen wereld geworpen vol goden en monsters die in het geheim naast stervelingen leven, in een ingewikkeld web van loyaliteit en verraad. Ontrafel het mysterie van de dood van de Last Muse in deze interactieve rollenspel-musical, waarbij jouw keuzes in muzieknummers bepalen waar het gordijn valt”, aldus uitgever Humble Games.

Stray Gods: The Roleplaying Musical staat gepland voor een release op pc, maar een datum blijft uit. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou