Nieuws

Dragon Age-maker David Gaider toont teaser van rpg-musical Stray Gods

Het spel werd eerst Chorus: An Adventure Musical genoemd

Geschreven door Marvin Toepoel op
De Australische ontwikkelaar Summerfall Studios toont een nieuwe teaser van de rpg-musical Stray Gods: The Role Playing Musical. De naam is veranderd, eerst heette het spel namelijk Chorus.

Bij Summerfall Studios werkt David Gaider, die vooral bekend staat om zijn werk als hoofdschrijver en maker van Dragon Age. Na zijn vertrek bij Bioware was hij in 2019 een van de oprichters van de Australische indiestudio Summerfall. Samen met zijn collega’s toont hij nu de eerste teaser van hun ‘rpg-musical’ Stray Gods.

Het spel heette Chorus: An Adventure Musical toen de Kickstarter-campagne ervoor begon, en wordt omschreven als een “een deel narratief avontuur en een deel interactieve musical”. In Stray Gods volgen spelers het personage Grace, een jonge vrouw wier leven plotsklaps verandert als de laatste muze uit de Griekse mythologie in haar armen sterft.

“Grace wordt in een verborgen wereld geworpen vol goden en monsters die in het geheim naast stervelingen leven, in een ingewikkeld web van loyaliteit en verraad. Ontrafel het mysterie van de dood van de Last Muse in deze interactieve rollenspel-musical, waarbij jouw keuzes in muzieknummers bepalen waar het gordijn valt”, aldus uitgever Humble Games.

Stray Gods: The Roleplaying Musical staat gepland voor een release op pc, maar een datum blijft uit. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Quantic Dream ontkent vertraging bij ontwikkeling Star Wars Eclipse Hogwarts Legacy komt deze feestdagen uit
0

Reacties op: Dragon Age-maker David Gaider toont teaser van rpg-musical Stray Gods

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.