Dragon Age II krijgt binnenkort bug patch | Gamer.nl

Dragon Age II krijgt binnenkort bug patch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Laidlaw zijn er verschillende bugs en een aantal technische problemen op PC. De twee grootste problemen krijgen momenteel de meeste aandacht. De eerste is een compatibiliteitsprobleem met DirectX 11 in de PC-versie. "Mochten er problemen zijn dat de game langzaam of schokkerig loopt, dan moeten mensen de opties terugschroeven naar DirectX 9", vertelt Laidlaw. "Op dit moment werken we samen met NVIDIA en AMD om er zeker van te zijn dat wanneer de patch uitkomt, hij ook samenwerkt met de drivers. We zorgen ervoor dat het gecorrigeerd en opgelost wordt."

"Een ander probleem, en dit is nogal een nachtmerrie, komt voor op de consoles. Helaas is het op dit moment nog onzichtbaar, maar er is een optie voor automatisch aanvallen dat op de spelcomputers aangezet kan worden, zodat het net zo speelt als Dragon Age: Origins." Deze optie is momenteel niet zichtbaar in het spel, maar dit wordt volgens Laidlaw zo snel mogelijk middels een patch opgelost. Wanneer de patches verschijnen kan hij niet zeggen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou