Nieuws
Dragon Age

Dragon Age 4 speelt zich voornamelijk in Tevinter af

Aldus een boek over BioWare

Geschreven door Michel Musters op
Er is meer bekendgemaakt over de locaties waarin het aankomende Dragon Age 4 zich afspeelt. Zo speelt het land van Tevinter een belangrijke rol.

Deze informatie is te vinden in het pas gelanceerde boek BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development. In dit boek over de ontwikkelaar wordt ook informatie over de nog niet verschenen Dragon Age-game gegeven. Eurogamer-redacteur Thom Philips heeft het boek gekocht en deelde de details.

Dat de nieuwe game zich bovenal in Tevinter afspeelt, hadden veel fans wel verwacht. In Trespasser, de laatste uitbreiding van Dragon Age Inquisition, werd hier namelijk al naar gehint. Spelers hebben het land echter nog niet eerder bezocht.

In het boek worden diverse specifieke locaties aangehaald. De artwork van een glinsterende stad is waarschijnlijk gebaseerd op Antiva-hoofdstad Antiva City. Ook worden de Deep Roads - tunnels van dwergen die overal in de wereld van Dragon Age voorkomen - en Lords of Fortune - een guild met schattenjagers uit Rivian - getoond.

Dragon Age 4 werd twee jaar geleden tijdens The Game Awards aangekondigd. Toen was er alleen een korte teaser beschikbaar. Afgelopen zomer en begin dit jaar werd er wat artwork van de game getoond en tijdens The Game Awards eind vorig jaar werd een trailer getoond. De game komt volgens EA niet voor april 2022 uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

De eerste achttien minuten van The Medium Fall Guys seizoen 3.5 voegt nieuw level toe aan de game
2

Reacties op: Dragon Age 4 speelt zich voornamelijk in Tevinter af

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  do365nic

  • 26 januari 2021 11:36
  Ondanks dat hun vorige 2 games echt ruk waren, ben ik toch benieuwd. Ik vrees echter wel dat de game vol zal zitten met politiek correcte bs.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Messtranor

  • 27 januari 2021 10:42
  @do365nic Welke games bedoel je dat precies? Volgens mij waren de laatse 2 games namelijk Anthem en Mass effect: Andromeda.
  Ik vind beiden geen "slechte" games. Andromeda had een dramatische launch die nu inmiddels gepatched is. Je kan het geen geweldige game vinden, maar "echt ruk" vind ik echt zwaar overdreven.

  Anthem is een ander verhaal. De gameplay is op zich prima, het vechten en vliegen en dergelijke is allemaal prima in orde. Maar de game heeft totaal geen inhoud en vooral nauwelijks een endgame.
  Ze zijn nu kennelijk bezig de hele game op de schop te nemen. Wie weet wat er uit komt.

  Maar helaas zegt de naam Bioware niet zoveel meer. Het is allang niet meer hetzelfde team wat t ooit was. En EA heeft t leven er wel uitgezogen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.