'Dragon Age 4-ontwikkeling is eind 2017 opnieuw begonnen'

'Dragon Age 4-ontwikkeling is eind 2017 opnieuw begonnen'

De ontwikkeling van Dragon Age 4 zou in oktober 2017 van vooraf aan zijn begonnen, ondanks dat de game al sinds 2015 in ontwikkeling is.

Dat claimt Kotaku in een nieuwe reportage. Eind 2018 onthulden EA en Bioware aan Dragon Age 4 te werken, maar de ontwikkeling zou na Dragon Age: Inquisition's laatste dlc in 2015 al zijn begonnen.

Bioware zou wegens andere werkzaamheden de ontwikkeling echter telkens hebben moeten stopzetten. Zo zou het team mee hebben geholpen aan het afmaken van Mass Effect Andromeda. In 2017 ging het team weer verder met Dragon Age 4, maar in oktober dat jaar werd het gehele project geannuleerd en werd het grootste gedeelte van het team op Anthem gezet.

Een klein gedeelte van de groep ging echter toch aan de slag met een nieuw Dragon Age-project met de codenaam Morrison, en dat zou de huidige Dragon Age-game zijn waar nu aan wordt gewerkt. De game zou met hetzelfde gereedschap worden opgebouwd als Anthem. Het lijkt in ieder geval waarschijnlijk dat de ontwikkeling nog in een vrij vroeg stadium is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dragon Age 4 wordt een "live service" game, Anthem met draken. (volgens de laatste berichten) Ik heb er NU al enorm veel zin in en ik kijk met liefde uit naar deze game .... en de shitshow die volgt waarna we een paar maanden later te horen krijgen dat Bioware gesloten wordt.

0
test

@casualkiller LOL. Heerlijk dat sarcasme 👍🏻

0
test

@casualkiller Als dat zo is mogen ze wat mij betreft nog een keer van voor af aan beginnen met de ontwikkeling. Want ik hoop dat ze inmiddels doorhebben dat niemand op zoiets zit te wachten.

0
test

@Hiss Denk jij dat een EA studio ooit door zal krijgen dat het publiek ergens niet op zit te wachten? Die kunnen zich dat helemaal niet voorstellen joh. Het zal mij ook niets verbazen dat ze ook gewoon totaal niet begrijpen waarom anthem het niet goed doet.

0

Met heel veel plezier nu Inquisition aan het spelen, pracht game. Zitten heel wat missers in, maar de wereld, de personages en enorm uitgebreide lore maken alles goed. Dat spel in 4K Ultra, lekker hoor. Ik kan niet wachten op een deel 4.

0
test

@Quintex Ik heb hem laatst ook geprobeerd, maar ik kan er gewoon niet inkomen. Ik vind de wereld en personages etc. ook echt heel gaaf. Maar de gameplay en dan met name de combat vind ik echt vreselijk. Als ik een vijand aanval heb ik nooit een gevoel van impact. Alsof ik als het ware door de vijand heen sla. Baal er echt van, want ik wil graag verder die wereld in duiken.

0
test

@Quintex vind je? als je een character hebt gebouwd in een uur of 2, en dan in eens een roodharig gedrocht hebt lopen wat totaal niet lijkt op je build, is het geen pracht game

0

Aanbevolen voor jou